Benieuwd wat we allemaal over uw eigendom kunnen vertellen?

Hoeveel uw vastgoed echt waard is? Welke schade en slijtage ons oog wél heeft opgemerkt en hoe het met de energieprestaties van uw pand gesteld is? Het zijn maar enkele van de vele vragen die we bij Vastgoedexpertise Aerts voor u kunnen beantwoorden. Heeft u ook een objectieve waardebepaling, plaatsbeschrijving of EPC keuring nodig? U hoeft alleen maar een bericht te sturen om meer informatie over onze diensten en tarieven te ontvangen. Tot hoors!

Zo kan u ons bereiken

Vastgoedexpertise Aerts

Vestiging Limburg
Heidebloemstraat 6
3660 Oudsbergen
BE 0766 715 714

(post- en facturatieadres)

Vestiging Antwerpen
Pieter van Hobokenstraat 23
2000 Antwerpen

Tel. +32 (0)468 34 78 40
[email protected]


  Vacature freelance vastgoedexpert / plaatsbeschrijver

  Ben je even gebeten door vastgoedexpertise als wij? Mogen we jou een pietje precies met een sterk technisch inzicht en uitstekende communicatie skills noemen? En kijk je ernaar uit om zelfstandig de baan op te gaan in regio Antwerpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  Dat we correct vastgoed advies en een onberispelijke service leveren, blijkt uit de vele aanvragen die we momenteel ontvangen. Om die allemaal stipt en punctueel te verwerken, zoals onze klanten intussen van Vastgoedexpertise Aerts gewoon zijn, zoeken we versterking.
  Bij voorkeur kom jij onze klanten charmeren met een gemeende glimlach, uiterst deskundig adviezen en een onberispelijke verslaggeving op freelance basis. Net iets voor jou? Vertel ons dan eerst wat meer over jezelf, je ervaring en je motivatie. Daarna bespreken we graag met jou wat een partnership met Vastgoedexpertise Aerts je allemaal kan bieden.

  meer over deze vastgoed expert vacature op freelance basis

  GRIJP JE KANS (EN DE JOB)